Gå til hovedindhold

Stor erfaring med levering af kvalitetsprodukter

Vi leverer specialvarer i høj kvalitet, og vores vision er at være et alternativ til traditionelle trælasthandlere og byggemarkeder som udelukkende sælger engros.

Vi kan blandt andet levere:

Vi slog dørene op for første gang den 2. februar 2012. Initiativet blev taget hen over vinteren 2011, hvor forretningsplan, vision og målsætning blev udfærdiget. Herefter var vi klar til at skabe fundamentet til Copenhagen Hardwood som leverandør af hårdttræsprodukter af højeste kvalitet.

Vi var nystartet, men bestemt ikke uerfarne. Derfor blev vi hurtigt dansk leverandør af kvalitetsprodukter til blandt andet møbelindustrien, trælasthandlere og andre træforbrugende kunder. I dag er vi Østdanmarks førende grossist inden for hårdttræsprodukter med det største varelager af hårdttræ og finér.

Træ til møbler

Hårdttræ

Egetræ

Valnøddetræ

Nyheder

​Respekt for miljø og traditioner

Kontakt

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at høre mere om vores priser og træsorter. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Du kan kontakte os i dag for at høre nærmere. Du kan ringe på telefon 31 11 31 50 eller skrive til e-mail info@cphhardwood.dk.

pic

Salg af hårdttræ til erhverv

Hårdttræ i høj kvalitet til engroshandel

Copenhagen Hardwood er en af Østdanmarks førende leverandører af træ til engrosvirksomheder og erhverv. Du kan være sikker på at vi altid levere i høj kvalitet. 

Bemærk at det er udelukkende engrossalg og vi sælger derfor ikke til privat kunder.

Kontakt os for mere information

Hårdttræ fra Østdanmarks førende hårdttræsudbyder​

Leder du efter en leverandør af hårdttræ? Hos Copenhagen Hardwood har vi specialiseret os i salg af træ til professionelle købere i forarbejdningsindustrien - bemærk at det er udelukkende engrossalg og vi sælger derfor ikke til privat kunder. Vi er Østdanmarks førende hårdttræsudbyder, og vi har kunder i blandt andet København, Hillerød, Køge og mange andre steder i landet.

pic

pic

Hvad er hårdttræ?

Hårdttræ er en handelsbetegnelse for løvtræ. Løvtræ bliver ofte kaldt for hardwood på engelsk. Løvtræ er typisk mere hårdt end nåletræ, som kaldes for softwood på engelsk.

Vi kan levere en lang række sorter såsom egetræ, teak og valnød med flere. Træet kan leveres som lister, planker og brædder, herunder certificerede terrassebrædder, til alt fra trælasten til møbelsnedkeren. Vi leverer også alle former for træ til møbler som for eksempel plankeborde.