Specialvarer i høj kvalitet som et alternativ til traditionelle trælasthandlere og byggemarkeder

DISTRIBUTION

Vi har, igennem tiden, løbende udviklet på vores leverings koncepter:

Vi leverer primært med egen bil, hvis det anses som muligt at tilpasse ordren til bilens størrelse. Vi kører med en splinterny Mercedes varevogn med lukket presenning. Denne har en lasteevne på 1.000 kg. Vi har herudover mulighed for at tilkoble vores trailer, som kan laste yderligere 2.000 kg.

Vi ønsker denne form for distribution, da det giver os mulighed for tæt kundekontakt og en god dialog med vores kunde om deres varebehov og samtidig efterleves vort værdigrundlag omkring høj kundeservice.

Ved større leverancer, hvor også kranløft kan være nødvendigt, har vi fornuftige aftaler med lokale vognmænd og ved længere transport benyttes f.eks. Danske Fragtmænd.

Vi har valgt at inddele vores primære leverings områder i zoner:

Zone 1: Storkøbenhavn

​Zone 2: Nordsjælland

​Zone 3: Vestsjælland

​Zone 4: Sydsjælland

​Zone 5: Lolland-Falster

​Zone 6: Øvrige DK​

Distribution koster som alt andet penge.

Vi vil til enhver tid kunne tilbyde et fair leveringskoncept, men må samtidig sande at kørselsudgifter ikke bliver mindre, hvorfor et leveringsgebyr på mindre ordrer vil blive påført. Taksterne på vores kørselsbidrag kan til enhver tid rekvireres.​​

Copenhagen Hardwood

Vi ønsker at være en højtspecialiserede engrosudbyder af hårdttræs-produkter, til den professionelle køber i forarbejdningsindustrien.

Vores vision er: Specialvarer i høj kvalitet som et alternativ til traditionelle trælasthandlere og byggemarkeder.

BISNODE PORTAL LOGIN

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Åbningstider

Telefon: Mandag til fredag: 7.30 - 16.30

Lager:    Mandag til torsdag: 8.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 15.00

Ring gerne før, for at forkorte ekspeditionstid