Specialvarer i høj kvalitet som et alternativ til traditionelle trælasthandlere og byggemarkeder

​Miljø

Copenhagen Hardwood er FSC® og PEFC™ certificeret

​Som en naturlig udvikling af vor miljøpolitik, kan vi med glæde meddele, at vi pr. 1. marts 2013 er blevet certificeret indenfor både FSC® og PEFC™. Med henvisning til vort slogan "Respekt for miljø og traditioner", ser vi det som en naturlig udvikling af vores forretningsgrundlag, at kunne tilbyde vore kunder en bred vifte af certificerede produkter.

Vi har gennem vort brede leverandørnetværk adgang til både FSC og PEFC certificerede produkter og vil opbygge en stor del af vores varelager med produkter fra disse kategorier. Vi har netop lagt et parti egetræ og mahogni på lager som er FSC 100% certificeret og flere andre vil følge snarest. Vi ønsker, at være en tillidsfuld samhandelspartner for alle samarbejdspartnere og glæder os over, at være med til at gavne og opretholde den bæredygtige skovdrift.

Klik på billederne for at se vores certifikater

Copenhagen Hardwood

Vi ønsker at være en højtspecialiserede engrosudbyder af hårdttræs-produkter, til den professionelle køber i forarbejdningsindustrien.

Vores vision er: Specialvarer i høj kvalitet som et alternativ til traditionelle trælasthandlere og byggemarkeder.

BISNODE PORTAL LOGIN

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Åbningstider

Telefon: Mandag til fredag: 7.30 - 16.30

Lager:    Mandag til torsdag: 8.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 15.00

Ring gerne før, for at forkorte ekspeditionstid