Specialvarer i høj kvalitet som et alternativ til traditionelle trælasthandlere og byggemarkeder

Nyheder​

Vores unge elev Mathias Berg bliver udlært

Juli 2021

Mathias Berg er den 31.7.21 udlært indenfor lager & logistik med speciale i hårdttræ.


Vi fejrer ham på torsdag den 29.7.21 med lidt godt fra grillen og lidt fugtigt til ganen.


Kig gerne forbi hvis du har tid, lyst og lejlighed😊


Mathias vil fortsætte i Copenhagen Hardwood som lager & salgsassistent.


Vi ønsker Mathias tillykke med uddannelsen og glæder os til at unge kræfter træder til.

FLERE NYE TILTAG HOS COPENHAGEN HARDWOOD​

September 2018

Vi har over sommeren haft travl med flere ting, som vi nu ønsker at præsentere.

  • Ny hjemmeside

Vi har i samarbejde med DanaWeb fået udviklet en helt ny hjemmeside, som vi håber, at du som kunde vil få meget glæde af. Her kan du søge inspiration og finde information om de mange forskellige træsorter som vi har på lager. En lagerliste er det dog ikke, men du kan få et godt overblik over vores sortiment.

  • Nyt logo

I forbindelse med frigivelsen af vores nye hjemmeside har vi valgt at modernisere vores logo, som vi har ønsket skal signalere, at vi faktisk handler med træprodukter. Du vil finde vores nye logo på hjemmesiden og på vores brevpapir m.m. fra primo september

  • Udvidelse af lagerfaciliteter

Vi har valgt at udvide vores opvarmede lagerfaciliteter med ca. 340 m2 lagerareal. I forlængelse af vores eksisterende ”kontorhal” har vi fået mulighed for at kunne renovere hele hallen således at vi bedre kan præsentere og pakke varer. Vi råder nu over et samlet overdækket lagerareal på ca. 3000 m2.

  • Ny medarbejder

Pr. 1.8.2018 har vi ansat Mathias Berg Pedersen som handels- og logistikelev. Mathias har efter endt skolegang været i gang med en tømrer- og snedkeruddannelse på NEXT i Rødovre, men har valgt at ændre uddannelseskurs efter at lejligheden for at komme til os bød sig.

Mathias erstatter Kjeld Sørensen som efter et langt og trofast arbejdsliv i træbranchen, har valgt at gå på efterløn.

NY MEDEJER I COPENHAGEN HARDWOOD

Juni 2018

I juni 2017, ændrede vi selskabsstrukturen i Copenhagen Hardwood. Nikolaj Madsen har købt sig ind i firmaet, og er derfor en del af firmaets ejerkreds i dag. Dette er sket som en naturlig fremtidssikring, idet vi satser på at betjene vores kunder mange år endnu.

VI UDVIDER SALGSAFDELINGEN

For at styrke vores salgsafdeling og ekspedition har vi pr. 1. februar 2018 ansat John Svendsen som salgskonsulent. 

John kan kontaktes på telefon 31 11 31 50 og emailadresse: js@cphhardwood.dk.

John kommer fra en lignende stilling hos Optimera i Brøndby.

​VI ER IKKE SOM DE ANDRE.....!

Copenhagen Hardwood er den ægte hårdttræsgrossist med respekt for miljø og traditioner.

Nyhed Juni 2017

​Hos Copenhagen Hardwood findes intet stregkodesystem og smarte, dyre omkostningskrævende it-løsninger. Hårdttræsprodukter og finér skal efter vores mening ikke styres af systemer men af mennesker. Træ i almindelighed er et fantastisk levende produkt mens hårdttræ i særdeleshed, er så mange år om at vokse sig stort og flot, at det fortjener respekt og faglig kærlighed.

Netop kærligheden til de mange forskellige træsorter, som i sær anvendes til møbelproduktion, inventar, døre og vinduer, skibsbyggeri m.m. gør, at vi nok kan virke lidt nørdede omkring vores rådgivning. Vores vision om kunderelation bygger på høj service og indlevelse i kundens ønsker og krav.Vores medarbejdere er brancheuddannet indenfor handel med hårdtræ og finér og vores kunders tillid til os har gjort, at vi i dag har et solidt fundament i en branche, der har været under stort pres på grund af manglende brancheuddannet personale.

Vi har opbygget et stort lager bestående af ca. 40 forskellige træsorter med hovedvægten på europæisk egetræ. Vi oplever et stigende salg af træ til møbelproduktion og i særdeleshed til plankeborde og livsstilsinspirerede møbler.

​En øget samhandel med vores kolleger i tømmerhandel-branchen gør, at vi bliver inddraget i mange spændende projekter. Vores største enkeltstående projekt til dato har været en stor eksportordre til USA, hvor vi skulle levere dansk egetræ til de to store museumsskibe Ernestina og Mayflower i Boston-området. Her måtte vi bruge alle vores kompetancer, da vi var med i hele processen med at finde egnet træ i skoven, hele opskæringsprocessen på savværket, pakning i containere samt afskibning. Et vanvittigt spændende projekt! Med store store køl-planker på op til 12,5 meters længde blev det lidt af en udfordring, men alt blev leveret til tiden og vi er meget stolte af, at kunne deltage i sådanne store projekter – både kapacitets- og kompetancemæssigt og uden at gå på kompromis med kvalitet og integritet.

Vi har mange forespørgsler og et stigende salg på certificeret træ og med vores slogan ”Respekt for miljø og traditioner” er det en selvfølge, at vi er fuldt certificerede indenfor både FSC® og PEFC™.

COPENHAGEN HARDWOOD ER BLEVET FSC OG PEFC CERTIFICERET

​​Som en naturlig udvikling af vores miljøpolitik, kan vi med glæde meddele, at vi pr. 1. marts 2013 er blevet certificeret indenfor både FSC og PEFC.

Læs mere under Miljø

Copenhagen Hardwood

Vi ønsker at være en højtspecialiserede engrosudbyder af hårdttræs-produkter, til den professionelle køber i forarbejdningsindustrien.

Vores vision er: Specialvarer i høj kvalitet som et alternativ til traditionelle trælasthandlere og byggemarkeder.

BISNODE PORTAL LOGIN

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Åbningstider

Telefon: Mandag til fredag: 7.30 - 16.30

Lager:    Mandag til torsdag: 8.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 15.00

Ring gerne før, for at forkorte ekspeditionstid