• Slide1
  • Slide2

Nyheder

Vi er ikke som de andre.....!

Copenhagen Hardwood er den ægte hårdttræsgrossist med respekt for miljø og traditioner.
Nyhed Juni 2017

Hos Copenhagen Hardwood findes intet stregkodesystem og smarte, dyre omkostningskrævende it-løsninger. Hårdttræsprodukter og finér skal efter vores mening ikke styres af systemer men af mennesker. Træ i almindelighed er et fantastisk levende produkt mens hårdttræ i særdeleshed, er så mange år om at vokse sig stort og flot, at det fortjener respekt og faglig kærlighed.

Netop kærligheden til de mange forskellige træsorter, som i sær anvendes til møbelproduktion, inventar, døre og vinduer, skibsbyggeri m.m. gør, at vi nok kan virke lidt nørdede omkring vores rådgivning. Vores vision om kunderelation bygger på høj service og indlevelse i kundens ønsker og krav.Vores medarbejdere er brancheuddannet indenfor handel med hårdtræ og finér og vores kunders tillid til os har gjort, at vi i dag har et solidt fundament i en branche, der har været under stort pres på grund af manglende brancheuddannet personale.

Vi har opbygget et stort lager bestående af ca. 40 forskellige træsorter med hovedvægten på europæisk egetræ. Vi oplever et stigende salg af træ til møbelproduktion og i særdeleshed til plankeborde og livsstilsinspirerede møbler.

En øget samhandel med vores kolleger i tømmerhandel-branchen gør, at vi bliver inddraget i mange spændende projekter. Vores største enkeltstående projekt til dato har været en stor eksportordre til USA, hvor vi skulle levere dansk egetræ til de to store museumsskibe Ernestina og Mayflower i Boston-området. Her måtte vi bruge alle vores kompetancer, da vi var med i hele processen med at finde egnet træ i skoven, hele opskæringsprocessen på savværket, pakning i containere samt afskibning. Et vanvittigt spændende projekt! Med store store køl-planker på op til 12,5 meters længde blev det lidt af en udfordring, men alt blev leveret til tiden og vi er meget stolte af, at kunne deltage i sådanne store projekter – både kapacitets- og kompetancemæssigt og uden at gå på kompromis med kvalitet og integritet.

Vi har mange forespørgsler og et stigende salg på certificeret træ og med vores slogan ”Respekt for miljø og traditioner” er det en selvfølge, at vi er fuldt certificerede indenfor både FSC® og PEFC™.

Copenhagen Hardwood er blevet FSC og PEFC Certificeret

Som en naturlig udvikling af vores miljøpolitik, kan vi med glæde meddele, at vi pr. 1. marts 2013 er blevet certificeret indenfor både FSC og PEFC. Læs mere under Miljø

Vi udvider salgsafdelingen

Vi udvider salgsafdelingen
For at styrke vores salgsafdeling og ekspedition har vi pr. 1. februar 2018 ansat John Svendsen som salgskonsulent. John kan kontaktes på tlf. 3111 3150 og emailadresse: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. John kommer fra en lignende stilling hos Optimera i Brøndby.