• Slide1
  • Slide2

Nyheder

Vi er ikke som de andre.....!

Copenhagen Hardwood er den ægte hårdttræsgrossist med respekt for miljø og traditioner.
Nyhed Juni 2017

Hos Copenhagen Hardwood findes intet stregkodesystem og smarte, dyre omkostningskrævende it-løsninger. Hårdttræsprodukter og finér skal efter vores mening ikke styres af systemer men af mennesker. Træ i almindelighed er et fantastisk levende produkt mens hårdttræ i særdeleshed, er så mange år om at vokse sig stort og flot, at det fortjener respekt og faglig kærlighed.

Netop kærligheden til de mange forskellige træsorter, som i sær anvendes til møbelproduktion, inventar, døre og vinduer, skibsbyggeri m.m. gør, at vi nok kan virke lidt nørdede omkring vores rådgivning. Vores vision om kunderelation bygger på høj service og indlevelse i kundens ønsker og krav.Vores medarbejdere er brancheuddannet indenfor handel med hårdtræ og finér og vores kunders tillid til os har gjort, at vi i dag har et solidt fundament i en branche, der har været under stort pres på grund af manglende brancheuddannet personale.

Vi har opbygget et stort lager bestående af ca. 40 forskellige træsorter med hovedvægten på europæisk egetræ. Vi oplever et stigende salg af træ til møbelproduktion og i særdeleshed til plankeborde og livsstilsinspirerede møbler.

En øget samhandel med vores kolleger i tømmerhandel-branchen gør, at vi bliver inddraget i mange spændende projekter. Vores største enkeltstående projekt til dato har været en stor eksportordre til USA, hvor vi skulle levere dansk egetræ til de to store museumsskibe Ernestina og Mayflower i Boston-området. Her måtte vi bruge alle vores kompetancer, da vi var med i hele processen med at finde egnet træ i skoven, hele opskæringsprocessen på savværket, pakning i containere samt afskibning. Et vanvittigt spændende projekt! Med store store køl-planker på op til 12,5 meters længde blev det lidt af en udfordring, men alt blev leveret til tiden og vi er meget stolte af, at kunne deltage i sådanne store projekter – både kapacitets- og kompetancemæssigt og uden at gå på kompromis med kvalitet og integritet.

Vi har mange forespørgsler og et stigende salg på certificeret træ og med vores slogan ”Respekt for miljø og traditioner” er det en selvfølge, at vi er fuldt certificerede indenfor både FSC® og PEFC™.

NYANSÆTTELSE JUNI 2015

I fortsættelse af vores positive udvikling i Copenhagen Hardwood er det os en glæde, at kunne byde velkommen til vores nye medarbejder Nikolaj Steen Madsen. Nikolaj har i en årrække været ansat hos Optimera i Brøndby som ansvarlig for deres hårdttræsafdeling. Han har et bredt kendskab til indkøb og salg af hårdttræ og finér og vi er sikre på, at vores kunder vil få stor glæde af Nikolajs ekspertise, som han har erhvervet indenfor mange år i træbranchen.

Copenhagen Hardwood er blevet FSC og PEFC Certificeret

Som en naturlig udvikling af vores miljøpolitik, kan vi med glæde meddele, at vi pr. 1. marts 2013 er blevet certificeret indenfor både FSC og PEFC. Læs mere under Miljø

Vi har fejret 1 års fødselsdag

Den 1. februar 2013 kunne Copenhagen Hardwood fejre 1 års fødselsdag. Vi er taknemmelige for den brede opbakning, som vores kunder og leverandører har givet os det første år. Vi har fået en rigtig god start ,og har nu fået opbygget vores varelager med de varer, som vi mener er de mest interessante for vores kunder. Vi har en god og tæt dialog med vores kunder om nye trends og forsøger hele tiden at tilpasse sortimentet derefter. Har du spørgsmål eller forespørgsler på alt indenfor hårdttræ og finér, er du meget velkommen til at kontakte os.

Udvidelse af personalestaben

1. december 2012 har vi ansat Jesper Rasmussen som lagerforvalter på vores lager på Holmevej 101. Derfor er det nu muligt at afhente varer hver dag fra kl. 8.00 – 16.00 Du er altid velkommen til at komme og besøge os, men vil gerne bede dig om at ringe og aftale tid med Kim (31113180) eller Finn (23241101)

Nyt samarbejde i træbranchen

Med en ny, fælles strategi vil Øbro Træ og Copenhagen Hardwood forsøge at øge konkurrenceevnen. Det skal ske ved at udnytte en række synergier omkring fælles indkøb og logistikoptimering. Copenhagen Hardwood er et nystartet selskab, der beskæftiger sig med handel i hårdttræ og finer. Selskabet er etableret af Finn Albech Nielsen og Kim Berg, som begge er erfarne hårdtræsspecialister med mere end 30 års ansættelse i henholdsvis Risør Træ & Finer og Walter Jessen A/S bag sig. - Vi har fået en god start i vores nye virksomhed og kan derfor allerede nu se, at vi har behov for en samarbejdspartner, som kan understøtte vores logistik og distribution, lyder det i en udtalelse fra de to indehavere. Led i overordnet strategi Øbro Træ gennemgik i 2011 en større forandring med nyt ejerskab og ny ledelse. Virksomheden fremstår i dag som en moderne grossisttømmerhandel, som på kort tid har formået at indtage en solid position på markedet gennem sine to afdelinger i København. - Vores spidskompetencer er jo primært inden for bygningstræplader og byggematerialer, men vi har længe arbejdet med muligheder for at udvikle hårdttræsområdet og derved opfylde vores målsætning om at blive totalleverandør indenfor alle træ arter til industri og håndværk, siger adm. direktør Uwe Plugge. Parterne har i forvejen et indgående kendskab til hinanden fra tidligere samarbejder, herunder fælles opgaver ved byggerierne af Operahuset og Skuespilhuset i København.

Copenhagen Hardwood

1. februar slog Copenhagen Hardwood dørene op for første gang. Vi glæder os til, at kunne præsentere et bredt sortiment af hårdttræsprodukter. Har du spørgsmål eller forespørgsler på alt indenfor hårdttræ, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os. Vores forretningsadresse er Holmevej 101, 3670 Veksø, hvor du efter aftale er velkommen til at besøge os.

Egetræ, når det haster:

Vi har gennem vores brede leverandørnetværk løst mange specialopgaver for vore kunder. Seneste opgave var en kunde der skulle bruge 8m3 egetræ i specialmål. Vi tankede bilen og kørte 800km ned i Tyskland til én mangeårig leverandør, vi vidste havde det vi skulle bruge. Vi udvalgte de egestammer der matchede vore krav. Så aftalte vi med savværket, hvordan de skulle skæres op og leveres. 3 dage efter stod egetræet på kundens lager...