Douglas træ København, Roskilde og Hillerød

Velkommen til Copenhagen Hardwood, din pålidelige leverandør af Douglas træ i Danmark. 

Vi er specialiseret i at levere terrassebrædder, og planker af høj kvalitet til erhvervskunder.

Copenhagen Hardwood er din forhandler af kvalitetsprodukter, som vi sælger til møbelindustrien, trælasthandlere og andre træ forbrugende kunder i blandt andet København, Roskilde og Hillerød samt mange andre steder i landet.

Kontakt os

Hvad er Douglas træ?

Douglas træ er en af de mest holdbare og stærke træsorter, kendt for sin naturlige skønhed og anvendelighed i både byggeri og møbeldesign. Stammer fra Nordamerika, er det også kendt som Oregon Pine eller Douglas Fir. Træet har en karakteristisk rødbrun farve, som bliver gylden over tid.

Det er særligt modstandsdygtigt over for råd, svamp og insektangreb, hvilket gør det ideelt til udendørs brug som terrasser og facadebeklædning. Douglas træ er også nemt at bearbejde og kan få en glat, elegant finish, der fremhæver dets smukke åremønstre.

Brugt i konstruktioner som tagspær og bjælker, sikrer dets styrke og stabilitet langvarige og sikre bygninger. Det er også populært i interiørdesign for gulve, paneler og møbler, hvor dets varme farvetoner skaber en indbydende atmosfære.

Douglas træ er et miljøvenligt valg, da det kan dyrkes og høstes bæredygtigt. Alt i alt er Douglas træ en alsidig og pålidelig træsort, der kombinerer holdbarhed, skønhed og bæredygtighed.

Douglas planker

Hos Copenhagen Hardwood tilbyder vi et bredt udvalg af Douglas planker, der er ideelle til en lang række projekter. 

Douglas planker er velegnede til gulve, lofter, paneler, møbler og meget mere. De er også velegnede til udendørs projekter som hegn, carporte og skure. 

Fordele ved Douglas planker:

  • Holdbare og stærke
  • Naturligt modstandsdygtige over for råd og svamp
  • Smukke rødbrune farvetoner
  • Nemme at bearbejde og tilpasse
  • Velegnede til både indendørs og udendørs brug
  • Miljøvenligt og bæredygtigt valg

Vores Douglas planker er af høj kvalitet, og kan leveres i forskellige dimensioner og længder.

DOUGLAS (PSEUDOTSUGA MENZIESII) 333

Douglas

Bestil dit Douglas træ hos Copenhagen Hardwood i dag!

Dansk Douglas har, på grund af klima og andre forhold, væsentlig større tilvækst og vil som følge deraf, fremtræde med bredere årringsbredde. Douglas gran bliver i nogle tilfælde fejlagtigt forvekslet med europæisk lærk. Lærk forefindes på vort lager i begrænset omfang.

Holdbarheden er forholdsvis stor grundet træets naturlige harpiksindhold. Douglas er meget stabilt og særdeles anvendeligt til bygningstræ, møbler og paneler.

Vi lagerfører Douglas i udsøgte stammer, som sælges kævlevis opskåret og ovntørret.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på Douglas træ

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og hurtig levering til kunder i København, Roskilde og Hillerød samt mange andre steder i landet. 

Kontakt os i dag på telefon 31 11 31 50, via mail info@cphhardwood.dk eller ved at udfylde kontaktformularen. Så er du et skridt tættere på at bestille dit Douglas træ eller få mere information om vores udvalg.