Douglas træ København, Roskilde og Hillerød

Velkommen til Copenhagen Hardwood, din pålidelige leverandør af Douglas træ i Danmark. 

Vi er specialiseret i at levere terrassebrædder, og planker af høj kvalitet til erhvervskunder.

Copenhagen Hardwood er din forhandler af kvalitetsprodukter, som vi sælger til møbelindustrien, trælasthandlere og andre træ forbrugende kunder i blandt andet København, Roskilde og Hillerød samt mange andre steder i landet.

Kontakt os

Hvad er Douglas træ?

Douglas træ er en af de mest holdbare træsorter på markedet i dag. Det er kendt for sin styrke, holdbarhed og naturlige skønhed. 

Træsorten stammer fra Nordamerika, og er også kendt som Oregon Pine eller Douglas Fir. Det har en karakteristisk rødbrun farve, der bliver mere gylden over tid.

Douglas planker

Hos Copenhagen Hardwood tilbyder vi et bredt udvalg af Douglas planker, der er ideelle til en lang række projekter. 

Douglas planker er velegnede til gulve, lofter, paneler, møbler og meget mere. De er også velegnede til udendørs projekter som hegn, carporte og skure. 

Vores Douglas planker er af høj kvalitet, og kan leveres i forskellige dimensioner og længder.

DOUGLAS (PSEUDOTSUGA MENZIESII) 333

Douglas

Bestil dit Douglas træ hos Copenhagen Hardwood i dag!

Dansk Douglas har, på grund af klima og andre forhold, væsentlig større tilvækst og vil som følge deraf, fremtræde med bredere årringsbredde. Douglas gran bliver i nogle tilfælde fejlagtigt forvekslet med europæisk lærk. Lærk forefindes på vort lager i begrænset omfang.

Holdbarheden er forholdsvis stor grundet træets naturlige harpiksindhold. Douglas er meget stabilt og særdeles anvendeligt til bygningstræ, møbler og paneler.

Vi lagerfører Douglas i udsøgte stammer, som sælges kævlevis opskåret og ovntørret.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på Douglas træ

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og hurtig levering til kunder i København, Roskilde og Hillerød samt mange andre steder i landet. 

Kontakt os i dag på telefon 31 11 31 50, via mail info@cphhardwood.dk eller ved at udfylde kontaktformularen. Så er du et skridt tættere på at bestille dit Douglas træ eller få mere information om vores udvalg.