Kim Berg - Indehaver af Copenhagen Hardwood og har over 37 års erfaring i træbranchen, med baggrund i firmaet Walter Jessen, som først blev overtaget af DLH og senere af Saint-Gobain, hvor Kim i en årrække var afdelingschef for hårdttræsafdelingen og senest forretningschef for afdelingen i Brøndby (Optimera).​

Nikolaj Madsen - Indehaver af Copenhagen Hardwood og har været i hårdttræsbranchen i mere end 27 år. Nikolaj er udlært hos Hindenburgs eftf. og har udover det, været ansat som salgskonsulent hos Eiwood A/S og afdelingschef for hårdttræsafdelingen hos Optimera.

Bettina Schjølie - Har mere end 37 års erfaring indenfor regnskab og økonomi. Hun er uddannet i ejendomsbranchen, hvor hun blandt andet havde ansvaret for bogføring, lejekontrakter samt byggeregnskaber. ​Hos Copenhagen Hardwood er hun ansvarlig for hele bogholderidelen af selskabet.

Jesper Rasmussen – Er firmaets alt-mulig-mand. Han fungerer i det daglige som lagerarbejder.

Finn Albech - Har en livslang erfaring med salg og produktion af hårdttræ og finér og har i en årrække været medejer af Risør Træ & Finér A/S og har senest været ansat hos Optimera Brøndby. Finn er blevet 79 år gammel, men ”still going strong”. Finn er kun med i den daglige drift på ”pensionistniveau”, men er et stort aktiv på hans store viden indenfor produktion og savværksdrift.

​​John Svendsen - Har også en fortid i Walter Jessen, hvor hans blev ansat for mere end 34 år siden. John har primært med salg og fakturering at gøre.

Mathias Berg Pedersen - Er sammen med Jesper de to medarbejdere, som pakker vores varer og distribuerer ordrerne ud til kunderne. Mathias er uddannet indenfor lager og logistik med speciale i hårdttræshandel. Mathias på 22 år og i øvrigt søn af Kim, har fundet inspiration i det spændende at handle med ”rigtigt” træ.