Egetræ i vintereg og stilkeg i høj kvalitet​

Er du på udkig efter egetræ til din forretning? Hos Copenhagen Hardwood tilbyder vi salg af finér, nåletræ og hårdttræ, herunder blandt andet vintereg (Quercus petrea) og stilkeg (Quercus robur). Bemærk at det udelukkende er engros - vi sælger altså ikke til privat kunder.

Vi forhandler kvalitetsprodukter, som vi sælger til møbelindustrien, trælasthandlere og andre træforbrugende kunder i blandt andet København, Køge og Hillerød samt mange andre steder i landet. 

Førende grossist inden for egetræ og andre træsorter

Egetræ er blevet meget populært, men udbuddet er begrænset i forhold til tidligere år. Vi har mange, gode og stabile savværksforbindelser, og dermed kan vi sikre en stabil leverance i høj kvalitet til vores kunder.

Vi er Østdanmarks førende hårdttræsudbyder og har det største varelager af blandt andet hårdttræ såsom egetræ og valnød med videre. Vi kan for eksempel levere planker, brædder og lister. Plankerne er særdeles velegnede til fremstilling af plankeborde. Desuden kan vi levere certificerede terrassebrædder.​

Vi har kantskåret amerikansk eg, samt blokskåret og kantskåret europæisk eg på lager. Du kan også bestille specialfremstillet træ. Du kan læse mere om eg natur (Quercus spp.) her.

Kontakt os gerne for at høre mere om vores eg

Forud for dit køb af træ giver vi gerne råd og vejledning. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris. Du kan ringe til os på telefon 31 11 31 50 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@cphhardwood.dk.