Egetræ København, Roskilde og Hillerød

Velkommen til Copenhagen Hardwood, din professionelle leverandør af egetræ i høj kvalitet. Vi er specialister indenfor salg af kvalitets materialer i træ, og vores sortiment af egetræ planker og -brædder, vil give dit erhverv et smukt og tidløst udseende. 

Egetræ i vintereg og stilkeg i høj kvalitet​

Er du på udkig efter egetræ til din forretning? Hos Copenhagen Hardwood tilbyder vi salg af finér, fyrretræ og hårdttræ, herunder blandt andet vintereg (Quercus petrea) og stilkeg (Quercus robur). Bemærk at det udelukkende er engros og andet erhverv- vi sælger altså ikke til privat kunder.

Vi forhandler kvalitetsprodukter, som vi sælger til møbelindustrien, trælasthandlere og andre træ forbrugende kunder i blandt andet København, Køge og Hillerød samt mange andre steder i landet. 

Kontakt os

Førende grossist inden for egetræ og andre træsorter

Egetræ er blevet meget populært, men udbuddet er begrænset i forhold til tidligere år. Vi har mange, gode og stabile savværks forbindelser, og dermed kan vi sikre en stabil leverance i høj kvalitet til vores kunder.

Vi er Øst Danmarks førende hårdttræs udbyder, og har det største varelager af blandt andet hårdttræ, såsom egetræ, valnød og fyr med videre. 

Vi kan for eksempel levere planker, brædder og lister. Plankerne er særdeles velegnede til fremstilling af plankeborde. Desuden kan vi levere certificerede terrassebrædder.​

Vi har kantskåret amerikansk eg, samt blokskåret og kantskåret europæisk eg på lager. Du kan også bestille specialfremstillet træ. Du kan læse mere om eg natur (Quercus spp.) her.

Hvorfor vælge Copenhagen Hardwood?

  • Vi tilbyder høj kvalitet og pålidelige produkter til vores kunder.
  • Vi har et bredt udvalg af egetræsplanker, -brædder og -lister, i forskellige størrelser og finishes.
  • Vores produkter er tilgængelige til konkurrencedygtige priser.
  • Vi tilbyder hurtig levering og en fremragende kundeservice.
  • Vores eksperter er altid tilgængelige, til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.
  • Vi sørger altid for, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med deres køb.

Egetræ planker og -brædder

Vores egetræ planker og -brædder, er tilgængelige i forskellige størrelser og længder, og du kan vælge mellem forskellige farver og finishes, for at skræddersy det perfekte udseende til dit projekt.

Egetræslister

Vi tilbyder også et stort udvalg af egetræslister, som er perfekte til at skabe et elegant og sofistikeret look i dit erhverv. 

Vores egetræslister er tilgængelige i forskellige størrelser og designs, så du kan finde den perfekte stil til dit projekt.

Kontakt for et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål om vores produkter eller tjenester? Ønsker du at anmode om et tilbud eller placere en ordre? Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Du skal ikke tøve med at kontakte os på telefon 31 11 31 50, via mail info@cphhardwood.dk, eller ved at udfylde kontaktformularen.