Når vi køber europæisk egetræ til vort lager, besøger vi altid savværket, både i Danmark og Tyskland. Her vælger vi de stammer ud, som lever op de kvalitetskrav som vi og vore kunder stiller til 'premium quality' træ. Vi udtager altid en 'skæreprøve', - så vi tydeligt kan se, om ovntørringen er foretaget korrekt.

Gennem vort store netværk af savværksforbindelser, har vi en sikkerhed for altid, at kunne levere træ til de mange forskellige opgaver, som kunderne har.

Vi har tit specialopgaver med egetræ. Disse gør blot opgaverne endnu mere spændende, når vi skal skære træet ind på en måde der ligger udenfor de normale opskæringsmål.

Egetræ er blevet meget populært i disse år, - og udbuddet er begrænset væsentligt i sammenligning med tidligere år. Derfor er det vigtigt for os, at have de mange, gode og stabile savværksforbindelser, for derigennem at sikre vores kunder det træ, de skal bruge i deres produktion.

Har du ønsker om specialfremstillinger af egetræ, så lad os tale om det, så finder vi en løsning. Du er altid velkommen til at kontakte os.