Træ til møbler i Hillerød, Roskilde & København

Er du på udkig efter en kvalitetsbevidst leverandør af træ til møbler af højeste kvalitet?

Hos Copenhagen Hardwood har vi over 10 års erfaring som leverandører af træ til møbler. Vi har igennem årene hjulpet utallige kunder med møbel træ i København, Roskilde og Hillerød, og vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig. Vi forhandler udelukkende kvalitetsprodukter. Vi gør opmærksom på, at vores produkter udelukkende er engros, og vi sælger derfor ikke til privatkunder.

Kontakt os og hør mere

Træ til møbler såsom ask, eg og røget eg​

Skal du bruge træ til møbler? Hos Copenhagen Hardwood har vi specialiseret os i levering af træ til møbelindustrien og andre træforbrugende kunder som for eksempel møbelsnedkere eller andre der ønsker engros - altså sælger vi ikke til privatkunder.

Aktuelt er egetræ, røget egetræ og asketræ populært, men vi har over 40 forskellige træsorter på lager, og det er lige fra valnød til teak. Vi leverer vores kvalitetsprodukter til kunder i blandt andet Hillerød, København og Køge samt adskillige andre steder i landet.

Vi sikrer en stabil leverance af træ til møbler

I takt med at egetræ bliver mere og mere populært, bliver udvalget mere og mere begrænset. Derfor har vi oparbejdet mange, gode og stabile savværksforbindelser, således vi som grossist kan sikre kunderne en stabil leverance i høj kvalitet.

Vi oplever et stigende salg af møbel træ, og det er i særdeleshed til plankeborde og livsstilsinspirerede møbler. Vi leverer også ubehandlet træ, der skal benyttes til for eksempel døre, vinduer og skibe. Desuden leverer vi certificerede terrassebrædder til haver med videre. Vi sælger og leverer ikke til privatkunder - det er udelukkende engros.

Træ er et fantastisk levende produkt, og det tager mange år for et træ at vokse sig stort og flot. Vi synes, at træ fortjener respekt og faglig kærlighed, og den respekt og kærlighed har været med til at gøre os til Østdanmarks førende hårdttræsudbyder.

Kontakt os for at høre mere om vores træsorter

Du er velkommen til at få en snak om vores træsorter. Samtidig kan vi fortælle mere om de forskellige leveringsmuligheder. Herefter kan vi fremsende et uforpligtende tilbud på træ til møbler. Du kan ringe på telefon 31 11 31 80 for at få mere at vide. Du kan også skrive til os på e-mail info@cphhardwood.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.