Valnøddetræ leverer vi til engrosvirksomheder

Er du på udkig efter en leverandør af valnøddetræ? Så er du kommet til det rette sted. Lige her hos Copenhagen Hardwood ApS finder du et bredt udvalg af træ, som vi sælger til engrosvirksomheder og erhverv. Vi servicerer primært kunder fra Sjælland, men vi leverer naturligvis også til kunder udenfor dette område.

Vi er en kompetent virksomhed med mange års erfaring i branchen, og vi har specialiseret os i salg af forskellig slags træ til professionelle købere. Hvis du er på jagt efter planker i valnød eller andet, så er vi med andre ord en oplagt samarbejdspartner at kontakte.

Hos os får du valnøddetræ af høj kvalitet

Uanset om du køber brædder af valnøddetræ, egetræ eller noget helt tredje her hos os, er du garanteret en høj kvalitet hver gang. Vi har store krav til vores produkter, og derfor kan du trygt købe træ hos os. 

Vi leverer altid kvalitetstræ til den aftalte tid – og altid til en konkurrencedygtig pris. Vi rådgiver desuden altid gerne enhver kunde, så du kan være sikker på at få den løsning, som passer bedst muligt til dine ønsker og behov.

Kontakt os for at høre nærmere

Køb valnøddetræ af høj kvalitet til attraktive priser lige her hos os. Kunne du tænke dig at høre mere, er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 31 11 31 50 eller på e-mail info@cphhardwood.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​