Terrassebrædder København, Roskilde og Hillerød

Velkommen til Copenhagen Hardwood - din leverandør af kvalitets terrassebrædder i hårdttræ. 

Vi tilbyder et bredt udvalg af terrassebrædder i træsorterne Jatoba, Ipe og Cumaru, som alle er kendt for deres høje holdbarhed og smukke udseende. 

Uanset hvilken træsort du vælger, kan du være sikker på at få en terrasse, som vil holde i mange år fremover.

Copenhagen Hardwood er din forhandler af kvalitetsprodukter, som vi sælger til møbelindustrien, trælasthandlere og andre træ forbrugende kunder i blandt andet København, Roskilde og Hillerød samt mange andre steder i landet.

Kontakt os

Jatoba terrassebrædder - Slidstærkt, smukt og unikt

Jatoba terrassebrædder er det ideelle valg, hvis du ønsker en terrasse i en træsort, som er kendt for at være ekstremt slidstærkt. 

Jatoba træet er også kendt som brasiliansk kirsebær, og det har en karakteristisk rødbrun farve, som vil give din terrasse et smukt og unikt udseende. 

Jatoba træet er ligeledes et populært valg med sin naturlige modstandsdygtighed over for råd og svamp, der gør at det kræver minimal vedligeholdelse, for at holde det smukt og holdbart i mange år fremover.

Ipe terrassebrædder - Stor modstandsdygtighed

Hvis du ønsker en terrasse i en træsort, som er endnu mere slidstærk end jatoba, bør du overveje Ipe terrassebrædder. 

Ipe træet er kendt for at være et af de hårdeste træsorter i verden, og det er også ekstremt modstandsdygtigt overfor råd og svamp. 

Ipe terrassebrædder har en smuk brun farve, og det er også kendt for sin evne til at modstå solens stråler og bevare sin farve i mange år fremover.

Cumaru terrassebrædder - Smukt og naturligt udseende

Cumaru terrassebrædder er en tredje mulighed, hvis du søger en terrasse i en træsort, som er kendt for at være holdbar og smuk. 

Cumaru træet er også kendt som brasiliansk teak, og det har en varm brun farve, som vil give din terrasse et smukt og naturligt udseende. 

Cumaru træet er ligeledes ekstremt holdbart og modstandsdygtigt overfor råd og svamp, og det kræver minimal vedligeholdelse, for at holde det smukt og holdbart i mange år fremover.

CUMARU​ (DIPTERYX ODORATA)

CUMARU​

IPE (TABEBUIA SPP.)​ 224

IPE

JATOBA (HYMENAEA COURBARIL)​ 101

JATOBA

Hårdttræ terrassebrædder - Vi levere altid høj kvalitet

Uanset hvilken træsort du vælger, kan du være sikker på at få en terrasse i hårdttræ, som vil holde i mange år fremover. 

Alle vores hårdttræ terrassebrædder, har den ekstreme holdbarhed og modstandsdygtighed, der sikre dig smukke og holdbare terrassebrædder i mange år fremover.

Kontakt for et uforpligtende tilbud på terrassebrædder

Søger du nye terrassebrædder? om du allerede ved det, eller er i tvivl om hvilket træ materiale du søger til din terrasse, så har vi ekspertisen til at hjælpe dig godt på vej. 

Kontakt os på telefon 31 11 31 50, via mail info@cphhardwood.dk, eller ved at udfylde kontaktformularen. Vi står klar med et uforpligtende tilbud til dig.