Finér i Hillerød, Roskilde & København

Står du og mangler en kvalitetsbevidst leverandør af finér af højeste kvalitet?

Hos Copenhagen Hardwood har vi over 10 års erfaring som leverandører af finér. Vi har igennem årene hjulpet utallige kunder med finer i København, Roskilde og Hillerød.

Vi forhandler kvalitetsprodukter, som vi sælger til møbelindustrien, trælasthandlere og andre træforbrugende kunder i blandt andet København, Roskilde og Hillerød samt mange andre steder i landet. Vi gør opmærksom på, at vores produkter udelukkende er engros, og vi sælger derfor ikke til privatkunder.
 

AHORN, EUROPÆISK (ACER PSEUDOPLATANUS) 5

Ahorn, Europæisk

ARAPUTANGA (SWIETENIA MACROPHYLLA) 283

Araputanga

ASK, EUROPÆISK (FRAXINUS EXCELSIOR) 40

Ask, Europæisk

BIRK (BETULA PENDULA) 63

Birk

BØG (FAGUS SILVATICA) 80

Bøg

CAROLINA PINE (PINUS TAEDA) 385

Carolina Pine

EG NATUR (QUERCUS SPP.) 125

Eg natur

EG RØGET/MOSEEG (QUERCUS SPP.) 125

Eg røget

ELM, EUROPÆISK (ULMUS GLABRA) 137

Elm, Europæisk

KIRSEBÆR, AMERIKANSK (PRUNUS SEROTINA) 244

Kirsebær, Amerikansk

KIRSEBÆR, EUROPÆISK (PRUNUS AVIUM) 243

Kirsebær, Europæisk

LÆRK, EUROPÆISK (LARIX DECIDUA) 272

Lærk, Europæisk

NØDDETRÆ, AMERIKANSK (JUGLANS NIGRA) 493

Nøddetræ, Amerikansk

OREGON PINE (PSEUDOTSUGA TAXIFOLIA) 333

Oregon Pine

PÆRETRÆ (SORBUS TORMINALIS) 433

Pære

SAPELI MAHOGNI (ENTANDROPHRAGMA CYLINDRICUM) 439

Sapeli

TEAK (TECTONA GRANDIS) 483

Teak

WENGÉ (MILLETTIA LAURENTII) 500

Wengé

Hvad er finér?

Finér er tynde skiver træ, som laves ud af træstammer, hvor man saver, skræller eller skærer et meget tyndt lag af træstammen. Dette lag har oftest en tykkelse 0,5 til 0,7 mm. Finér er meget populært den dag i dag. Det bruges blandt andet til møbler, gulve, døre og meget mere.

Der findes flere grunde til at vælge finér. En ofte fremhævet grund er, at finér er billigere end f.eks. massivt træ i langt de fleste tilfælde. Da træ er et levende materiale, der arbejder det når det bliver påvirket af både temperatursvingninger og fugt, så kan selve strukturen blive påvirket af dette. Finér er også nemmere at arbejde med, da det er meget lettere end massivt træ.

Hos Copenhagen Hardwood kan vi levere en lang række sorter af finér såsom ahorn, ask og birk med flere. Er du mere til hårdttræ, så er vi også leverandører af dette.

Hvad koster vores finér?

Da der sjældent er to opgaver eller leveringer, der er helt ens, så derfor skilter vi ikke med nogen priser på finer på vores hjemmeside. Vi opfordrer i stedet vores kunder til at kontakte os direkte, så vi kan give et uforpligtende tilbud på netop deres opgave med finér.

Kontakt os og hør mere om vores finer

Uanset om du ønsker råd og vejledning i forhold til træsorter, eller hvis du blot ønsker et uforpligtende tilbud på finér, så er du meget velkommen til at kontakte os. Samtidig kan vi fortælle mere om de forskellige leveringsmuligheder.

Du kan ringe til os på 31 11 31 50 eller skrive en mail til info@cphhardwood.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.